Kun viimeksi keskiviikkona kirjoittelin ja minulla oli huono päivä niin todellakin onneksi en tiennyt miten koetteleva torstai onkaan. Olisin nukkunut torstain yli jos olisin tiennyt. Kun se aamusta alkaa mennä päin...jotain niin se sit menee. Torstai-iltana kaaduin puoli kahdeksan jälkeen sänkyyn ja ajattelin etten taida täältä enää nousta koskaan. itketti ja itketti ja vielä kerran itketti.

Tää aamu kuitenkin valkeni ja eilisen märinän jälkeen heräsin valtaisassa päänsäryssä ja silmät turvoksissa.... oikein Zombien aamu. Mutta siitä se päivä sit vaan lähti. Tirpat kun nukkui unosia ajattelin tempaista rauhassa päiväkahvit mut kahvinkeitin sanoi sopimuksen irti.... Tuli tuhannen tuhatta pientä vähemmän kivaa ajatusta mieleen. Eikö tää siis koskaan lopu?????? Ja päätin et olkoon sit ... en osta kyllä heti huomenna uuttakaan... hajotkoon vaikka kaikki.Päästin työpäivän jälkeen mennä peiton alle ja nukkua maanantaiaamuun asti.

Työpäivä loppui aikanaan ja ihan kuin hyvä haltijatar olisi astunut puhelinsoiton muodossa luokseni. Sain puhelun joka..... muutti päivän auringon paisteeksi. No sen puhelun voimin olen sit illan aikana pessyt neljä isoa koneellista pyykkiä (vuori olikin kamala). Pyykin pesu on mukamas nyt niin hankalaa kun käytän pyykkitupaa... JOOOOOOOO...mun pyykkikone sanoi myös sopimuksen irti nyt kesällä... Muuten hassua, itse meinasin sanoa eilen työsopimukseni irti. Voi tätä irtisanoutumisen juhlaa täällä!!! No kuivausrumpu pelittää... lakanat saivat nyt koneellisen kuivauksen koska kuitenkin yön olisi satanu ja huomisen ja ylihuomisen. Olisin saanut lakanat narulta ehkees joulun aikaan pakkasen kovettamina. Pyykkäyksen lisäksi silitin silitettävää pyykkiä ison ison korin... joo, ihan siksi et kuivausrummun uudet sopisi koriin =) Nyt istun tässä ja opettelen juomaan teetä vaikka joka solu huutaa kahvia. Pitäisiköhän naapuriin mennä..... saiskohan siellä iltakahvit???

Pistän nyt mallia ristipistoilustani. Paljon on tullut liinoja ja tauluja tehtyä...ja isoja juttuja..... joo kuten arvata saattaa on keskeneräisenä. Pistän tähän nyt yhden koneelta löytyneen liinan kuvan ja sitten minun sängyn yläpuolella olevan lampun kuvan. Lampusta tykkään ihan kympillä vaikka onkin vuosia sitten tullut tehdyksi.

1282928975_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä liinassa on pieniä ruusukimppuja....

1282929020_img-d41d8cd98f00b204e9800998e