Tää viikonloppu piti viettää nukkekurssilla. Aikomus oli tehdä molla- Maija. No kurssi kuitenkin peruttiin sairastumisen vuoksi ja minulle tuli tyhjä viikonloppu. Sitä äkkiä ajattelisi saavansa ihan mitä vaan aikaiseksi mutta eihän se niin mene. Tuntuu ettei nykyisin aikaseksi saa mitään vaikka tekisikin muka jotain.

Kesken eräisiä juttuja on vaikka kuinka... ikonia pitäisi työstää seuraavaa kurssia varten, makramejutut jämähti siihen etten osaa isabellan solmua enkä jaksa etsiä ohjetta, kortteja pitäisi tehdä, neulomus kesken,virkkaushommiakin olisi, ompelua väistelen, ristipistoja kesken. Koko minun elämä tuntuu nyt olevan täynnä kesken jääneitä asioita täynnä.

Välttelen keittiön kaappien siivousta vaikka aloitinkin sen jo ja päätin sisustaa keittiön sini-valkoiseksi ennen pääsiäistä... Ja onneksi pääsiäinen on tänä vuonna myöhään. Kerkeen ehkä ommella sitä ennen uudet sini/valkoverhot ikkunaan ennenkuin on keltaisten vuoro. En enää pysy itse matkassa omassa elämässäni. Pyykit sain kuin sainkin silitettyä ja samalla tään pitsin jonka virkkasin keittiöön ikkunalaudalle. Lanka oli karmivan sinistä (miksihän olen joskus edes ostanu?????) mutta eipä se sieltä alta paljon näy... ja kuvat on vaan todiste että tehty on...koska eipä näistä selvää saa millainen pitsi tuli. Tärkeintä on ehkä kuitenkin se et tulosta tuli ja oma silmä tykkää väristä huolimatta =)

1297619854_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1297619991_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tää pitsi on siis valmistunu jo pari viikkoa sitten... en jaksanu edes pingottaa vaan silitin pelkästään...ja silityskin tapahtui vasta tänään.