Tässä lomaillessa sitten päätin eilen jatkaa tulevan joulun valmistelua. Joten ei kun kortteilemaan. Minulla ( jostain kumman syystä) on vino pino 3D-kuvia ja halua viimein päästä niistä eroon joten kortteilu on sitten tätä.

Ihailen aina kortintekijöiden tuotoksia ja olen todennu ettei minusta ole siihen joten näillä kyvyillä on vaan mentävä. Tosin ehkä harjoitus voisi auttaa asiassa.

Yksi uuden vuoden lupauksista oli lukea joka kuukausi elämänkerta. Meillä on tyttärien kanssa ollut tapana jouluna ostella toisillemme ns. joulupokkarit. Tänä vuonna pyysin heitä ostamaan elämänkerran. Koska rakastan vanhoja tuoksuvia kirjoja enemmän kuin uutuutta hönkiviä pyysin heiltä kirjani divareista ja kirppareilta...mainittakoon että nykyisin itse vaitsen vain pokkareita..jostain kummallisesta syystä. Toivomukseni oli, että tänä vuonna muistamiset olisi juuri näitä. Ei siis muita lahjoja=) Kierrätys kunniaan!!! Kirjaston tädiltä olin jo joulukuussa lainannu tuon luetun Kalliokosken prinsessan. Nyt muuten nappasin elokuvan kirjastossa piipahtaessani...odottaa katsomista!

Kuopus oli ostanut minulle Olavi Virrasta kertovan kirjan. Voinen paljastaa , ettei Ola ole minun suosikkeja mutta en häntä inhoakaan. Tähän tosin liittyy pieni sisäpiirin vitsi ja uskoisin tyttären valinnan kohdistuneen tähän juuri siksi. Pokkari tosin hehkui uutuutta mutta jostain alekorista hän sen oli napannu joten opiskelijan budjetti ehkä kesti sen.

Noh, nyt Olan tarina on luettu. Kirja oli vaan niin tylsästi kirjoitettu, että tiukkaa teki. Kuitenkin sieltä nappasin joitakin asioita ja haluaisinkin lukea enemmän Olasta ihmisenä kertovan kirjan. En tiiä onko kukaan sellaista edes kirjoittanutkaan. Tässä kirjassa oli liikaa semmoista "yleistä" tuon ajan musiikkimaailmasta johon  ei jaksanu oikein tarttua kiinni. Nyt sitten on käteen pakko tarttua jotain HÖMPPÄÄÄ... tarvitsen sitä juuri nyt!