Viime viikon suoritin opiskeluuni liittyvää näyttöä eskarilaisten kanssa. Viikko oli antoisa, raskas mutta ihana. Huomenna arviointikeskustelu vielä ja yksi osio taas suoritettu. Loppu alkaa pian häämöttää... Tänään olen ollut vapaalla ja väkersin pienille pienet makeat muistamiset viime viikosta.

1297701816_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Esikoulun opettaja, arvioijani sekä avustaja saavat pienet tulilatvat...

Tänään näiden lomassa olen neulonu, piipahtanut kirjastosta hakemassa neulontakirjoja ja katsellut miesenergiaa... Pinosta tempaisin vanhan videon ja sehän oli Gladiator. IHANA elokuva!! Sinkkuelämät on katottu  toiseksi viimeiseen tuotantokauteen . Viimeisen saan sitten kun tytär saapuu ilahduttamaan äitiä. Iltaani viihdyttää nyt neulomisen lomassa Puhtaat valkeat lakanat. Ostin aikaa sitten ykkösen ja kakkosen... kolmosta onkin sitten metsästetty. Sain sen kuitenkin viime viikolla Huutonetin kautta.... joten aloitin sarjan katsomisen nyt alusta..Mukavaa katsottavaa neuloessa. =)

Eilen sain kirjarintamallakin päätökseen Dan Brownin Meteoriitin... Ihan hyvä vaikka ei minun ykkössuosikkeihin kuulukaan. Eli pokkari joutunee kierrätykseen .

Paperit huomiseksi kasattu.. joten nyt takaisin telkkarin eteen ja puikkoihin.