Elämä on ollut sellaista pakkopullan järsimistä. Väsyttää oikeastaan ihan kaikki. Vaan eipä tänään postin hakemisen jälkeen tuntunut työpäivän rasitukset ei syysmasennukset. Jalat kummasti kiidätti minut postiin hakemaan minulle tulleita paketteja..... Onko mulla siis tänään joulu... ehkä tirpat sitä enteilivät kun aamupäivän laulelivat paljon onneaa vaan ja olin kakutettavana ja juhlittavana..Hiukan minua alkoi jo pelottaa kun ajattelin että jos mulla on kaksi syntymäpäivää vuodessa.....niin se vanhenemisen tahti. Kysäisin et paljonkohan minä nyt sitten täytän tänään... kerrottiin että yksi......APUA... mun kierrosmittari on siis jo nollautunu ja uusi kierros käynnissä.... HUPS!

Mutta joo... Minun ihana SNY.... tiesin paketin tulevan tänään ,huomenna..pian koska hän oli siitä vihjannu...mutta tässä paketin sisältö

1289919241_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihanaa Elegant lankaa... väri on tosi kaunis, mutta Sny:ni on onnistunut joka kerran valitsemaan sellaisia värejä joihin en osaa itse tarttua. Ja uskon ystäväni et huivi tästä voinee tulla..on niin ihanan tuntuinen lanka *huokaus*

Metallinen enkelirasia... joo... enkelit jotenkin kuuluu elämääni ja rasia..sille löytynee oma tarkoituksensa. Aikas hyvä HOITAJAN NAMUKÄTKÖ =))

 

Ihana kortti ja Geishasuklaa niin kauniissa paketissaan et voiko sitä edes syödä??? siis sitä suklaata edes sieltä sisältä...herkullinen on tuo pakettikin et maistuukohan sekin... =)

Ja ihana nappi... pakko pistää siitä lähempi kuva. Olen haaveillu isosta kaulurista, jonka mallin jossain näin ja siinä oli nappi... tää ehkä löytää paikkansa siihen. Ja nappivarkaan ei tarvii kuvitellakaan nappaavansa tätä:

1289919665_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja sit sokerina ja kärpäspaperina...et varmasti jännitysta poreilee vatsassa tulevan kuukauden... Delano-lanka joka on vihje tulevaan... Ja tuo lanka on ihan huisin kauniin väristä. En minä sitä kuvaan saa tallennettua mutta...hypistelen kaiken aikaa...

Kaksi asiaa hiukan tekee haikeaksi, surulliseksi jopa... Ensi kuu on viimeinen... Minulla on ollut aivan ihana SNY ja toivon että voimme pitää yhteyttä tään jälkeenikin ja on hiukan PAKKOKIN koska toinen surulliseksi minut saava asia on se että en ole langoille keksinyt niille arvoista käyttöä...joten suru kääntyköön hymyksi..SNY:ni pitää pysyä ja olla ja vaania ja potkia et langat päätyy minulle omaan käyttöön ja muistuttamaan hänestä... Mut joo vielä on ihanuuksia tulossa...Kiitos SNY:ni =)

Mutta joo... Sain minä toisenkin paketin... sekin on salainen ja siitä myöhemmin...