Niinpä niin... Mulla näyttää KYHäily toistavan samaa kaavaa. Joka ilta kun olisi aika sulkea väsyneet silmät muistan et en ole aloittanu TAASKAAn mitään. Noh, mennään sit tällä tyylillä eikä muuteta taktiikkaa laisinkaan.

Kyh 8 noudattaa samaa tuttua kaavaa... Mallin kyllä tulostin ja kaikki silleen valmiinta. Niin kaikki muut paitsi neuloja. Numero yhdeksän on siis huivi.

Jonkun blogista luin miten helppo tää huivi on neuloa. Muistin kaapissa jemmassa olevat  Novitan Rose Mohairit. Fifi-huivin ohje löytyy täältä. Tästä tulee muuten kiva huivi ja jotenkin ihan minun värimaailmaan sopiva.

Kyhpäivä 9... Joohos ...=( Illan jouduin viettämään päivystyksessä ja arvaa oliko neuletta mukana. Onneksi nappasin kirjan laukkuun. Illan tärkeät vapaat tunnit istuin ja odotin pääseväni neiti Tohtorin luo. Minua pistettiin ja kuvailtiin... mutta parasta oli kuitenkin se et sain kuulla että NO Hätä. Kotiin kun tulin päätin päästä helpolla. Siis tästä mustasta lanka kasasta tulee joskus pannulappu.

Sitten KYH 10.. Nyt tää taitaa mennä selittelyksi, mutta villalanka, helle ja minä. Huono yhdistelmä. Koska ainut valmiiksi saamani kyhäilty tiskirätti päätyi kuitenkin hoitopoikani rätiksi (hän kanteli sitä koko päivän ja päiväunille nukahti tiskirätti tiukasti nyrkissä. Hellyttävää... Huom! Rätti oli vielä ihan puhadas...käyttämätön )päätin puikottaa bambustani lisää tuollaisiksi nyrkkiin mahtuviksi räteiksi.Malli on samalta sivuilta kuin edelliset

Tänään onkin kivan viileää jo. Päivä menee ihan kotihommien tekemiseen. Saas nähdä mitä illalla sit keksitään tään päivän aloitukseksi. Minulla oli tarkoitus KYHäilyssä  tuhota tuota lankavarastoani tyhjäksi.Elän koko ajan toivossa että jotain valmiiksi saisin.... mutta mitä stressaamaan, kyllä keskeneräisiä vielä sopii vaatehuoneen nurkiin.