perjantaina oli hyvä päivä smiley. Edessä viikonloppu mukavasti harrastaessa, tytär kotona vielä , astakin voitto ja Snyyn paketti. Hetihän sitä piti postiin kirmailla hakemaan ja sitten kahvikupposen kera repimään pussukka auki.

Snyyni pitää minun välipalasta huolen...Fitness-patukka ja kaksi pussia kaakaota. Tämän bloggailun jälkeen saldo ei ole enää tämä.
Ihanainen nappi... pääsenee vielä johonkin. Kuopus on tartuttanut minuun nappihimon joka nostelee päätä.
Nallen marjaretkeä kaksi kerää... kummastakaan ei ole enemmin neulonu ja mukana oli addinpuikot nro 3...JEEE! Ja  kuvasta näkyy et lanka on tarkoitukseensa päässy... telkkarisukkaa tulee.
Sitten tiskirätti tai mikä tää nyt sitten oikealta nimeltään onkaan. Sny tehnyt nähtävästio itse. Näitä ei ole koskaan liikaa.. käytän näitä siis joka päivä.
Viimeksi paketissa oli parasta se ihanainen lanka josta on tehty jo jotain, mutta viimeistelyä ei ihan vielä ole laiskuuden vuoksi tehty( Siksi ei ole sitä tekelettä esitelty vielä)...
Tällä kertaa suurimman ihastuksen tuotti Primon käsikuorintageeli.Sattuipa somasti niin et päivällä katselin käsiä ja ajattelin et vaikka omistan käsirasvojakin ihan kiitettävästi niin miksi en muista rasvailla käsiäni. Kun paketin avasin niin het ajattelin et pitää kokeilla rasvaa ( joo minulla on jonkinmoinen härö tässä lukemisessa..tai pitäisikö muistaa aina pistää kuitenkin ne lasit)...Pienen hetken raksutteli tyhjää kun rasva olikin rakeista... Mutta kun äly alkoi juoksemaan taas niin tajusin et täähän on kuorintaa... ihastuin /rakastuin tuotteeseen niin että tämän en anna päästä loppumaan...mun kädet on silkkiiiiiiii ...
Kiitos ihuna Snyyni... !!!