Ja kaikki muut on jääny minulla väliin taasen. Syynä on ollut BLOGILAISKUUS!! En ole oikein jaksanu päivitellä enkä vuodatella. Ja kaikkiin juttuihin ilmoittautumiset oon unohtanu ihan tyystin...harmitusta hiukan mutta näillä mennään nyt. Mutta hipshei.. onhan minulla valmistunut KyJy...tosin viime vuodeltablushmutta KyJy mikä Kyjy..wink.
Sainpas tässä päivänä muutaman tuskaisen kokoamisen tuloksena valmiiksi KyJyni.. esikoiselle tunikan. Kuvassa se näyttää jotenkin ihan hölmöltä..(voinen kertoa että jos kuvassa tunika olisi vaakatasossa niin näyttäisi paljon paremmalle)En edelleenkään ole oppinu valokuvaamisen jaloa taitoa.. joku päivä ..ehkäpä.
Malli on napattu Novitan lehdestä ja neulottu novitan langastakin. Tärkein pointti asiassa on se että KyJy valmistui wink ja tytär kelpuutti..(vai pistikö vaan laukkuunsa ja piilottaa sen kaapin kätköihin)


Tirpukat nukkua tuhisee päikkäreitä ja tänään on haikeat jäähyväisetkin edessä. Tätiä täällä niiskututtaa jo... vielä kun paiskin huomisen ja sunnuntain töitä sitten maanantaiaamuna alkaa LOMA!!! Ehkees saan tänne pisteltyä tekeleitäni sillä vaikka laiskuutta on ollu niin jotain on myös tehty.. hiljakseen cool