ja mainittakoon ,että niitä paheita piisaa...Niin yksi niistä on tuo hulvaton lankojen haaliminen kaapin kätköihin. Välillä ei ole ajatustakaan mitä langasta tulee ja silti sitä vaan on saatava kun on ihanan pehmoista, ihanan väristä tai sit taikasanalla HALPAA! Voisihan sitä ajatella järkevästi ja jättää perinnöksi tyttösille muutakin kuin lankoja. Mutta eipä hätää,,, löytyy sieltä kätköistä paljon muutakin kivaa.

Tämä oli vaan johdatus valmistuneeseen KyJyyn joka juuri on tehty langasta joka kauniin hempeän värityksen vuoksi oli kaappiini päässyt.En hirveesti näistä sekoitelangoista innostu mutta ihan varmasti olen ajatellu tekeväni tästä jotain. Kuten sitten teinkin. Baby Born sai langasta kantokassin ja teinpä vielä tyynyn ja peitonkin.. Nämä oli sit extra Kyjyä =)     (ostelen jo irtopisteitä jollei kaikki valmistukaan näillä extroilla)

Lankana oli Lidl:stä ostettua Malibu lankaa. Neuloin kassin käyttäen tätä lankaa kaksinkertaisena ja kolmantena oli jotain vanhaa puuvillalankaa.Lankaa sain sitten kantokassiin upotettua tuollaiset 350g ja lisävermeisiin sellaiset 100g, Malli tähän kantokassiin, tyynyyn ja peittoon löytyy Novita-lehdestä kesä 2007.

Minulla on kuitenkin pieni aavitus, ettei nukkevauva saa maanantaina näin rauhassa makoilla kassissa. Luulenpa kassin täyttyvän dubloista ja muusta... ja "vauva " löytää nukkupaikan lelukorista. Mutta tämän illan ja huomisen tässä on hyvä uinailla....