Parahin SNY:ni... pakettisi noudin jo perjantaina postista. Koska tunnetusti olen saamattomuuden huippu ollut ainakin tään syksyn niin ihmehän olisi ollut että päivittäisin blogianikaan. Mutta siihen sinun pakettiin...

Pakettisi oli taas NIIIIIIN täynnä... kaikkee ihanaa. Pakettiin olit pistäny mulle tuntematonta lankaa...LYKKE. Väri oli niin namuisa et sukkia tästä ei voi mitenkään tehdä. Mielessä pyörii käsiin lämmittimet. Lanka saa odottaa kivaa ohjetta ja hiukan että nuo KyJyt vähenee =(...eli siihen asti saanen olla palelevin käsin.

Noh kylmiä käsiäni voin lämmitellä lähettämäsi mukin ympärillä ja siihen minulla on kaksi pussia Cevalian Cappuccinoa... ja valkoista suklaata. Valkoinen suklaa ei ole minun ykkösherkku mutta tästä Kalev mustikkasuklaasta pidän...on sitä omastakin kaapista löytynyt.

Suklaanaamiolla saan hemmoitella itseäni...se saa odottaa ensi viikonloppua kuitenkin. Ja kun naama on suklaa kuorittu niin sitten lisää suklaata...Tuota Delizioneta en olekaan maistellu koskaan. Ja sen syön tässä kun kahvittelen ja katselen miten tähdet kuluttaa kalorit tanssiessaan....

Ja sitten melkeistä parasta viimeksi.. Punainen muumi käsipyyhe. . KulpaNiisku. Ihan törkeen ihana.... Olo oli kuin jouluaattona.

Kiitos!! Tällä jaksaa nyt ehkä kuukauden odotella *virn*Mutta kädet hiplaa lähettämääsi lankaa...olisi kiva pistä se jo puikoille...*huokaa* Tää ei oo yhtään reilua nyt......

Oih...olihan mukana ihanalle tuoksuvia tuikkuja 4 kpl:tta...kuvassa vaan kaksi koska eilen illalla oli pakko pistää kaksi jo tuikkuamaan ja korttihan on jo kirjanmerkkinä...ei edes kuvaan päässy.

Ystäväni...on hyvä että olet salainen sillä muuten toiset olisi kateellisia miten minua on onnistanu. Ei kerrota muille.... =))