Koko kevät ja kesä on ollut aikaa blogitella niin minähän tietty saan blogituskuumeen kun täällä ei pelittäny kuvapuoli...ah! niin minua...cool

Oon niin ihastunu tuohon Novitan ylipolven sukkaan että onhan niitä sitten taas väkerretty. Tässä lankana on Dropsin Delight:

Aluksi hiukan epäilin tuota väriä kunnes neuloessa ihan rakastuin sukan värimaailmaan. Esikoisen laukkuun nämä sitten eksyikin.

Hassua mutta tyttäreni eivät ole neitseellistä sikiämistä saaneet ja elämässäni on joitakuita miehentekeleitä ollut...jopa kaksi veljeä olen saanut ilokseni. Silti en ikinä ole miesten sukkaa neulonu. Siksiköhän sitä miehetönnä elellään...paljain jaloin ovat miehet saaneet elellä. Ei ihme että maantie on heitä kutsunu frown. Minun piti siis elää näin kauan että ensimmäiset miesten sukat neuloin... ja NIINPÄ...ei tullu saapassukka ei ei...vaan yli polven mennään. Kuopukseni rakas ystävä, kämppis ja työkaveri on tanssijapoika ja hänelle sitten sukkaa väkersin. Jahka joku päivä jaksan niin postitan ne sitten...en tiiä yhtään soppiiko ja tykkääkö ja vaikka sun mitä...Onneksi ovat etelässä, kaukana joten eipä täällä todellakaan kuulla sitä mielipidettä...ja kai siellä suurella kirkollakin voi kierrättää ja aina yhden sukat häviää jonnekin.


Ja näähän on Fabelia.
Kummatkin sukat on neulottu katsellen LOST-sarjaa, joka nyt on katottu viimeiseen pisaraan saakka. Ja itkuksihan se taas meni viimeinen osa..Mutta ei sarja tai leffa oo mikkään jos ei se herätä tunteita(lue: itketä). Uskokaan pois yksi ylipolven sukka on jo taas valmis ja kunhan taas innostun niin tikutan sen toisenkin. Ne muuten tulee sitten MINULLE!
Ja arvatkaapa kenellä on eka lomapäivä???Tänään on tehty jos vaikka sun mitä ja hiukan virkkailtukin..Eipä haittaa mittään vaikka ulkona sataakin niin että ropisee...että PILIPILIPOM vaan !