ja muuta häsläämistä koko elämä. Etätehtävä odottaa tekijäänsä ja tuntuu ettei aika riitä taas mihinkään. Illat väännetään lasten vanhempien kanssa kasvatussuunnitelmia. Käsityön saralla tehty parit pienet villasukat eli kuvia sit kun projekti on valmis. Tiskirättejä siinä sivussa...niistäkin kuvia sit kun niitä on kappaletta monta. Tällä viikolla ei päästä edes harrastamaan kun istunnot vanhempien kanssa verottaa ajan harrasteilta... niinhän se on et ensin työ ja sit muut hupatukset.

Mut viikonloppu oli mahtava. Kuopuksein oli käväisemässä, niin vaan käväisemässä valitettavasti... ei millään olisi halunnut hänen lähtevän taas maailmalle. Ei ole helppoa olla äiti. Mut vietimme ihanan kirppari päivän jonka tuotoksia en jaksanut kuvata... turhuuden turhuutta kylläkin mut ihania turhuuksia.

Tää viikko alkaa mennä lopuilleen. Lyhyt viikko ollutkin kun eilisen yökkäilin ja peiton alla lymyilin migreenissäni ja tään päivän pidin lepoa kun jälkisärkyä pukkasi päälle. Kuitenkin nyt illan tein töitä keskustelun merkeissä kun en sitä tohtinut enää muuttaa... ja olo onkin ihan jees taas. Tosin iltapäivällä apteekki rikastui kun itseäni lääkkeillä köyhytin.

Huominen normitöitä ja illalla keskustelua. Perjantaina koulun penkille ja perjantaina saapuu esikoinen piristämään viikonloppuani. Ihanasti osasivat tyttäret jaksottaa käyntinsä. Saan nyt kaksi mahtavaista viikonloppua.... ja jospa ne puikot taas eksyisi käsiin...hmmmm..on lapaskuu ja tavoitteena edes yhdet... ja uusi tiskirättimallikin... kyllä tää tästä taas...