Takana työviikko... *huokaus* alkuviikon illat meni koulutehtäviä tehden ja juuri vilkaisin spostin. Pakko hymyillä, kaikki meni nappiin. Kummastakin tehtävästä tuli K3 joten eipä sen paremmin olisi voinut mennä.

Ilmoittauduin muutamalle kansalaisopistonkurssillekin hiukan myöhässä mutta pääsin mukaan. Viime talvi meni niin etten ollut missään joten aika palata taas ruotuun.

Torstaina olisi ollut perinnekäsityöt mutta sinne en toisen menon takia päässyt, mut ensi viikolla. Saas nähdä mitä siellä sit aloitan tekemään.

Keskiviikkona menin monen vuoden jälkeen posliininmaalaukseen. Jätin maalit ja muut vermeet kotiin . Katsomaan ja tuumimaan mitä alkaisin tehdä. Opettaja oli todellakin säilyttänyt sitä minun keskeneräistä maljakkoa nää välivuodet tässä. Meinasin tukehtua omaan hymyyni...... Ensi kerralla siis jatkan tästä mihin joskus jäin...

1284743671_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hiukan tätä pitää vielä... mut joo...eipä tällä ole ollut kiirekään *virn* ja taas yksi keskeneräinen projekti on pian entinen keskeneräinen. Ja uusi työkin on jo suunnitteilla... =)