Tämä alkanut vuosi ei ole sit oikein sujunu mallikkaasti lainkaan. Tässä ollaan vietetty jo ensimmäiset saikutkin ja huomenna olisi pakko pysyä pystyssä. Sen verran tärkeä päivä. Sohvalla maatessa on pian kaahlattu jo Täydellisten naisten 2. tuotantokausikin läpi. Luettu Lisa Seen Kiinalainen verkko. Tyypillinen dekkarijuttu, mut kirjan teki kiinnostavaksi se, että siinä sain hiukan sukeltaa kiinalaisten toimintatapoihin. Muuten niin tuhat kertaa luettu tarina murhineen ja murhia tietysti selvittämässä ex-rakastuneet .Mutta mukavaa helppo lukuista viihdettä. Eli ei tarvittu hirveesti  aivoja =)

Viimein syksyn SNY:ni lähettämistä langoista jotain pääsi puikoille ja valmiiksi. SNY:ni lähetti ensimmäisessä paketissa Novitan Cloud luxus lankaa. Niin ihanan pehmoista... pitkään oon mietiny et mitä mitä mitä...ainakin selvää oli et itselleni jotain neuloisin ja nyt siitä on valmistunut....1294934467_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

säärystimet joissa on pientä palmikkoa.. Ohje Garn Studion sivulta. Ihanan pehmoiset ja lämpöiset ...lankaa jäi vielä ja lopusta tulee..... =)