Minulle taas kerran kävi joulun alla etten kerenny tehdä yhtään mitään mitä piti ja haaveissa oli. Kun nakkasin lumen alle KyJy-haasteen mieleni antoi luvan olla tekemäti yhtään mitään. Hyvin aika kului vaan ollessa ja ihmetellessä. Jouluna sitten tuli haikea mieli kun joulustressiä ei tullut ollenkaan. Pieni joulustressi kuuluu olennaisesti jouluun. Rakkaille lapsille ilmoitin että vuoden 2012 het tammikuusta pureudun teemaan JOULU 2012..

Kortteja en tehny "katastrofi jouluksi" yhtään... hyi hyi ja hyi minua. Mutta nytpä on jo kaksi tehty paikkaan jemma odottamaan tulevaa joulua. Ainakin tulevana jouluna kaksi "onnellista " saa itse tehdyn kortin jollen onnistu niitä kätkemään paikkaan josta ne löytyy kun löytyy.

Hiukan on kortin teko hakusessa kun kyseistäkään lajia ei viime vuoden aikana tullut harrastettua... lupasin tänä vuonna tähänkin parannusta.

Eilen sitten ompelin joulusydämet . Ihanainen syksyn Snyni Olga lähetti syksyllä minulle tarvikepaketin. Näistä tuli tosi kivoja. Ompelin helmiä mukaan... vaikka kuva ei taida niitä esille tuodakaan.

 

Laiskasti laiska ihminen on päivityksiä tehny mutta muuten täällä on päivitelty kovastikin.Hirmuisesti lupauksia tälle vuodelle tehty ja neulottu saamatta mitään valmiiksi (ihanat Kyjyni).

Mutta vuoden eka kirja on luettu. Olenhan jo vuosia lupaillu lukevani 52 kirjaa vuoden aikana. Viime vuosi ei ihan mennyt nappiin. Marko Kilpi ja Kadotetut...helppo lukuista kotimaista jännäriä. Sitä vaan täänkin kirjan aikana mietin josko lyhemminkin olisi voinu kirjoittaa. Meinasin siis tylsistyä jossain vaiheessa.

Neulomuksia tehdäänkin The Sopranos tahdissa. En meinaa vieläkään telkkarista seurata mitään sarjaa vaan ihan omaan aikatauluuni mennään. Tänään kutsuukin jo perinnekäsityöt....Ihana arki alkaa!