niin keikkuisin toptenissä ihan varmasti. Siis mitään en ole saanut aikaiseksi.. töitä paiskittu ja maattu sitten juhlapäivät ja haaveiltu uudesta tekevästä minästä. Joo... uuden vuoden lupauksia on tehty jos jonkinlaista. Suureen ääneen ennen joulua jossain "hilupilu"-piirissä vakuutin et tänä uutena täysin tyhjänä vuotena minä en ostele mitään uusia juttuja (harrastussaralla siis) vaan keskityn keskeneräisiin juttuihin. Nooooh... joulupaniikissa lupasin lahjakortin muodossa lapsosille neuloa tänä vuonna jotain suurta. Kuopuksesta on aloitettava ja hänelle neulottava ettei karusellin pyörteissä paleltuisi. Sinne lankakauppaan olisi siis väännyttävä tai oikeammin avattava tässä toiset sivustot.Ja sit tässä kuussa on ikoninmaalausta taas ja sinne lupasin tehdä yhteistilauksen.... mut näitähän ei lasketa..??

Sitten minä päätin aloittaa paremman elämän eli olla oikea ekoteko-ihminen. Katotaan..... kuinka muijan käy. Päätin olla myös ihan mieletön pessimisti mut jotenkin jo nyt alkaa tuntua etten taida jaksaakaan sitä...haluan olla oma seko pessimisti-optimisti itseni.

Olen jo parisen vuotta luvannut itselleni lukea vuoden aikaan 52 kirjaa... viime vuonna jäi joulukuun loppuhyytymisen vuoksi tulokseksi 51. Olisin toki voinut kikkailla ja valita ohuita kirjoja mut ... näin se sit vaan meni. Tälle vuodelle eka on jo luettu. Luin Harlan Coben Lupaus...ja voin suositella kyllä muillekin. Kirja piti otteessaan tiukasti.

Loppu vuosi kun meni niin tuskaisesti... siis kaikki tuntuu hajoavan niin tavoitetta uusille hankintoille kyllä siis piisaa.. tiedä vaan tärkeysjärjestystä =( Taitaa olla päiväkahvin paikka nyt!!