Jotenkin aika on livahtanut käsistä. Blogin päivittämiseen ei ole ollut mitään aihettakaan kun mitään ei ole valmistunut. Olen ollut viettämässä ns. talvilomaa ja lomalla ollut myös käsitöiden ihmeellisestä maailmasta.

Kevät toi myös lopun SNY-kierrokselle. Oon kevään saanu nauttia ihanista ja runsaista yllätyksistä. Viimeisin saapui viikko sitten.. sopivasti aurinkoa sateiseen päivään löytyi siis postilaatikosta.

ihanaa vironvillaa...ja tuo saippua oli ihanan tuoksuista. Minun ekat vironvillat =) En ole tehnyt mitään salapoliisityötä mutta sny:ksi paljastui Maj. Hänen blogia on tullutkin joskus lueskeltua. Kiitos Maj, vielä kerran!!! Itse lähettelin paketteja Annalle. Toivottavasti niistä on ollut iloa hänelle.

Kun lanka näköjään tulee sit langan luo..sain ystäväni minulle ostamat vironvillat myös sunnuntaina kun yhdessä olimme tivolin pyörteissä hummailemassa.

Lanka onkin tarpeeseen nyt kun huomenna alkaa KYH...ja en ole vielä edes aloittanut harkintaa mitä teen ja miksi ja niin edelleen. Huomenna vielä saan tutkintopaperitkin käteen...... tervetuloa kesä!!!