näin huivin muodossa... vaikka naapurin mummot kertoivat niiden taivaalla leiskuneen komeasti noin viikko sitten. Puhelivat uskomuksesta ,että lumi tulee kahden viikon päästä... jaahas...saas nähdä kuinkas käy.

Tässä kuitenkin valmiina KyJy 1 eli Revontulihuivi vironvillasta:Huivin värit on omasta mielestäni tosi kauniit. Ei liian värikäs vaan jotenkin tasapainoinen. Lankaa sain menemään sellaiset 120g.

Tämä huivi on pääsääntöisesti valmistunut "tirppojen" päiväunien aikaan. Huiviin on siis neulottu mukaan pienten ihmisten unituhinaa.. joten tuleva huivinkantaja saa varautua siihen. Meillä täällä unien aikaan myös täytellään vaipat aikas tuhdilla tavaralla ja se uni-ilma on välillä tosi sankkaa. Siksipä huivia liottelin kesäntuoksuisella huuhteluaineella tovin... Mutta vaan sen verran että huiviin jäi kuitenkin ripaus ihanaista tuhinaa.... eikös se mennyt jotenkin niin että kun pieni lapsi nukkuu se täyttää koko huoneen... ja neljästä lapsesta taatusti on jäänyt jotain täytettä huiviinkin.